maanantai 18. elokuuta 2014

Elämä on Lifee

Semmosta se elämä on - välillä on aallonpohjaa ja välillä on aallonharjaa. Semmosta se elämä on!

Terveisiä Ryttylästä Life-leiriltä. Oli kyllä viikko täynnä ihania vanhoja ja uusia ystäviä, oivalluksia, heppailua parhaassa porukassa ja parhaassa opetuksessa! Tajusin taas, miten täydellistä elämä voi olla... Kiitos!
        Leiri oli taas täynnä ihmeellisiä hetkiä: keskusteluja rakkaan ystävän kanssa, hiustenlaittoa ja selkähierontaa raamattuopetuksen säestämänä, parkouria ja biitsiä, kisailua, tunteita ja tietysti hyvää ruokaa. Siitä on nyt jo kulunut hetki, mutta olen yhä aivan fiiliksissä. Tuo jotenkin ruokki sisäistä rakennetta minussa, jota itse kutsuisin ehkä perusonnellisuudeksi. Vaikka mokaan ihan jatkuvasti - joka päivä - toisinaan perusteellisemmin kuin joskus toiste, siltikään mikään ei saa järkkymään sitä toiveikkuutta, että täältä vielä noustaan.
        On niin ihmeellistä, miten helppoa välillä on löytää uusia ystäviä. Ensin ollaan vieraita toisillemme ja jo seuraavassa hetkessä tuntuu, kuin olisi tunnettu aina. En koskaan muista, mitä siinä välissä on tapahtunut... Ystävät ovat parasta lepoa ikinä.
        Leirin kruunasi eräs oivallus, joka saa minut edelleenkin nauramaan, kun vain ajattelenkin sitä. Siihen liittyy pitkä tarina, jota en nyt jaksa kirjoittaa, mutta pääpointti on: "Sinä olet kaunein." Uskokaa tai älkää - se on totta! Ainakin sen pitäisi olla totta, ja siksi ehkä ihmiselämän tärkein päämäärä olisi oppia näkemään se kauneus muissa ihmisissä ja itsessään.

En kiellä ketään murehtimasta, sillä semmoista se elämä välillä on, mutta olkaa silti onnellisia. Sillä te olette kauniita noin.