maanantai 30. syyskuuta 2013

Hope 2013

Vietin viime viikonlopun vapaakirkon järjestämässä Hope-tapahtumassa. Se järjestettiin tänä vuonna Turun Logomossa. Siellä oli aivan ihanaa: ihania ihmisiä, loistavia puheita ja sellainen tosi kotoisa ilmapiiri. Tuo lepotauko tuli tarpeeseen, vaikka se näkyikin ikävästi tämänpäiväisessä matematiikankokeessa. 
        Asuimme viikonlopun ajan setämme luona, missä meitä palveltiin ruhtinaallisin aamupaloin. Saimme myös tutustua setämme ja hänen vaimonsa ensimmäiseen lapsenlapseen! Hän tutki jo innoissaan Maolin taulukkokirjaani... Meitä oli siis kaikkiaan neljän tytön porukka, ja kiitos hienosta viikonlopusta kuuluukin paljon Evelle, Johannalle ja Marialle sekä erinäisille muille uusille tuttavuuksille.
        Viikonlopun aikana tapahtuman tavoitteena oli kerätä 5000€ johonkin Afrikan kylän kouluruokailuun. Keräsimme osanottajien voimin yli 6600€! Minusta se on aika paljon.

Oli taas ihana saada uudistua, saada voimia arkeen ja uurastukseen sekä oivaltaa uudestaan niin monta asiaa, jotka ovat jääneet kaiken tämän porhalluksen jalkoihin.

2 kommenttia:

  1. Hyvä seura, hyvä ruoka, parempi mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, ruokakin on suhteellinen käsite... Samapa kai tuo, tarkottaako hengen vai ruumiin ravintoa.

      Poista