sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 6

Fondi oli aivan ihana! Jäi todella onnistunut fiilis tunnista, kun kerrankin hevonen meni oikeasti rentona.
 
Meillä oli siis poikkeuksellisesti perjantaina itsenäisyyspäivänä ratsastustunti, sillä Suzanni oli torstaina jossain raveissa tmv. Aluksi asiat eivät oikein meinanneet sujua, sillä minulle oli määrätty Riko. Poika oli oikein vekkulilla tuulella ja päätti säikkyä ovea niin, että en saanut sitä lainkaan hallintaan. Syistä en puhu mitään - kukapa tietäisi, mitä noiden elukoiden päässä liikkuu pakkassäällä. 
        Siinä siis sitten palautin nuoren veijarin talliin odottamaan kokoonratsastusta. Pääsin seuraavalle tunnille Fondi-konkarilla, enkä joutunut pettymään. Rouva oli edellisellä tunnillakin jo vähän saanut hikeä pintaan ja joutunut tekemään jopa hiukan töitäkin, joten sitä oli mukava lähteä työstämään, tosin alussa se oli hivenen hitaahko eikä meinannut myödätä.
        Tunnin aiheena oli suoraan ratsastaminen, mutta eipä siitä sen enempää. Ei se täydellisesti mennyt, mutta tarpeeksi hyvin minulle. Fond on niin mukava, sillä se tarjoaa ratsastajalle onnistumisen hetkiä. Se on täydellinen opetusmestari, sillä siitä tietää, että se osaa, ja se huomauttaa kyllä, jos tekee jotain pieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti