sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mutta oli mulla muutakin...

Kuten että rakastan tajunnanvirtaa. Ja vaikeaselkoisia raamatunkohtia. On helppoa, kun ei tarvitse ajatella vaan pistää. Lukekaa kansa Johanneksen evankeliumia tai Paavalin kirjeitä, miten mieltä nostattavaa lukemista!
 
Telkkarista tulee Rakastunut bestman. Uuuuuu... Naamiaisbileet... Kannattaa miettiä tarkkaan, kenen sänkyyn hyppää! What a drama!
 
Ulkonäköanalyysi.
 
Ai oho, se olikin vasta prologi. Nyt alkaa leffa. Mitäköhän musiikkia tämä on?
 
Kymmenen vuotta myöhemmin jonkun blondin vuoteessa. Kiva auto. Kuinkas monta naista tuolla tyypillä oikein on? Liikaa minun laskupäälleni...
 
Tullut näköjään isäänsä. Kaunis morsian sillä (isällä). Joku blondi onnenonkija, heti iskemässä poikaa.
 
Ne tuntee jotain... Se päähenkilö ja Hannah. Se on brunetti. Joku luottodeitti perhejuhliin, kuten isän häihin. Voi ei, mainoskatko!
 
Nuo fail ratsastuskuvat ovat niin loistavia! Pengotaan Hannan kanssa arkistoja kesätunneilta Okeroisista. Ei ollut banketti minulla ihan hallussa Lassin kanssa, vaikka Vinin kanssa sen meninkin vahingossa jo ennen ketään muuta...
 
Nyt jatkuu. Se Hannah lähti Skotlantiin. Nyt se mies - siis Tom - haikailee Hannah'n perään. Ei toimi etäsuhde ei. Eikä niillä oikeasti ole edes suhdetta... Kind of interesting. "Ilman häntä elämästä puuttuu jotakin..."  -Tom.
 
Se näyttää onnelliselta - Hannah tuli takaisin. Ja sillä on mies mukana. Aaaahh, urhea prinssi (valkoisella?) ratsullaan ja neito hädässä! Tom voi pahoin.
 
"Tom, would you be my made of honour?" Tomista tulee morsiusneito! Mutta senhän me kaikki tiesimme jo...
 
Awwws, minä ja Delana! Onko edes kova käsi?
 
Päätin juuri, että teen joskus postauksen epäonnistuneista ratsastuskuvista. Kaikki pahimmat eli parhaat epäonnistumiset ja ääliöimmän näköiset kuvat, mitä saan käsiini. Miltä kuulostaa?
 
Mutta nyt lopetan, koska ette kuitenkaan jaksa lukea tätä sekalaista tilanneselostusta leffasta, jota parhaillani katson.
 
Oho. Colinilla on ilmeisesti jotain, mitä muut kadehtivat. Näen sen niiden ilmeistä. Se on Hannah'n mies. Ja se on herttua.
 
Voi luoja, mitä minä selitän? Nyt lopetan, että kehtaan katsoa itseäni silmiin vielä joskus. Takaan, että taso ei enää laske näin alas koskaan. Keskityn nyt tähän elokuvaan, enkä kiusaa teitä enää pidempään.
 
Take care!
 

3 kommenttia: